Rekisteriseloste

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

1. Rekisterin pitäjä

Power Center Oy
Santaniitynkatu 3
04250 Kerava
Y-tunnus 2693663-2

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Anna Kallio
Santaniitynkatu 3
04250 Kerava
anna@powercenter.fi
p. 0407212213

3. Yleistä

Tämä tietosuoja- ja rekisterikäytäntö soveltuu henkilötietojen käyttöön osoitteessa (www.powercenter.fi), kuntosalin asiakasrekisteriin, sähköpostimarkkinointilistaan ja verkkosivujen ryhmäliikuntatuntien, personal training palveluiden sekä hieronnan ajanvarausjärjestelmään. Henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja kerääjänä toimii Power Center Oy FI, info@powercenter.fi

Power Center Oy tarjoaa palvelimen yhteistyössä OVH HOSTING Oy:n kanssa. (Mannerheimintie 40 A 39, 00100 Helsinki, Y-tunnus 2281158-4, www.ovh-hosting.fi)

Power Center Oy kunnioittaa oikeuksiasi ja henkilötietojen käsittelyä koskevia toivomuksiasi. Voidakseen tarjota sinulle palveluita Power Center Oy saattaa ajoittain pyytää sinulta erilaisia tietoja. Tässä tietosuoja- ja rekisterikäytännössä kerrotaan tavoista, joilla Power Center Oy kerää ja käyttää henkilötietojasi, sinulla käytössä olevista vaihtoehdoista sekä siitä miten, voit kertoa valinnoistasi Power Center Oy:lle.

4. Solveltamisala

Liittymällä Power Center Oy:n asiakkaaksi ja/tai käyttämällä palveluita hyväksyt nimenomaisesti tämän tietosuoja- ja rekisterikäytännön.

Tässä tietosuoja- ja rekisterikäytännössä sanalla ”henkilötieto” tarkoitetaan käyttäjätietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai osoitettasi, sekä kaikkia muita käyttäjätietoja tai henkilöön liittyviä tietoja, joita me saatamme kerätä soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

5. Tietojen kerääminen

Kerättäviä tietoja ovat:

• Nimi
• Osoite
• Postinumero
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• Sukupuoli
• Syntymäaika
• Henkilötunnus (vain sopimusasiakkaiden kohdalla luottotietojen tarkistamiseksi)
• PT-palveluiden toteuttamiseen liittyvät fyysiset ja psyykkiset tiedot

Power Center Oy kerää henkilötietoja asiakkaasta, kun asiakas rekisteröityy omalle asiakastilille ja/tai ajanvarausjärjestelmään ja/tai verkkokauppaan. Palvelun tarjoaja kaikissa edellä mainituissa on Wisenetwork Oy.

Syöttämällä henkilötietoja asiakastilille (Wisenetwork Oy) tai muutoin ilmoittaessasi henkilötietojasi Power Center Oy:lle hyväksyt henkilötietojesi keruun, käytön ja luovuttamisen tämän tietoturva- ja rekisterikäytännön mukaisesti tässä tietoturva- ja rekisterikäytännössä ilmoitettuun rajoitettuun tarkoitukseen. Uutiskirjeen tilaaminen tapahtuu omatoimisesti Power Center Oy:n verkkosivuilta tai asiakkaan suostumuksella vastaanotossa jäsensopimuksen tai tuotteen oston yhteydessä Power Center Oy:n työntekijän toimesta, mikäli asiakas hyväksyy asiakaslomakkeessa tai -sopimuksessa tilauslausekkeen. Kieltolauseketta tarjotaan aktiivisesti.

6. Henkilötietojen käyttäminen

Power Center Oy:n keräämiä tietoja käytetään siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty. Henkilötietoja kerätään pääasiallisesti palveluntuotannon kannalta olennaisiin prosesseihin, kuten asiakkuuden tunnistamisen ja hallinnan, kulunvalvonnan, ajanvarauksen, personal training -palveluiden toteuttamisen, laskutuksen ja ryhmäliikunnan, personal training -palveluiden ja hieronnan ajanvarauksen mahdollistamisen vuoksi. Henkilötietoja käytetään sähköpostimarkkinointiin uutiskirjeen muodossa ainoastaan asiakkaan aktiivisen hyväksynnän myötä.

7. Henkilötietojen luovutus

Hyväksyt sen, että Power Center Oy saattaa luovuttaa ja/tai paljastaa henkilötietojasi asianmukaisille viranomaisille, mikäli tämä on tarpeen soveltuvan lain tai määräyksen noudattamiseksi.

Power Center Oy käyttää palveluntarjoajia palveluiden toteuttamiseksi ja henkilötietoja luovutetaan tälläisille alihankkijoille, mikäli ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen Power Center Oy:n eri palveluiden varausjärjestelmän ja asiakashallintajärjestelmän toiminnan kannalta, esimerkiksi vikatilanteet.

Palveluntarjoajana sähköpostimarkkinoinnissa on käytössämme Sendinblue.

Palveluntarjoajana asiakashallinnassa, ryhmäliikuntatuntien varauksissa, PT-palveluiden varauksissa sekä hieronnan varauksissa on käytössämme Wisenetwork Oy

Palveluntarjoajana Facebook sivuillamme on käytössämme Facebook Ltd.

Palveluntarjoajana Instagram sovelluksessa on käytössämme Facebook Ltd.

Power Center Oy ei siirrä henkilötietoja EU- ja/tai ETA-alueen ulkopuolelle.

8. Tietojen oikeellisuuden varmistaminen

Sitoudut antamaan Power Center Oy:lle oikeat tietosi rekisteröityessäsi eri palveluidemme varausjärjestelmään (Wisenetwork Oy) tai jäsenasiakkaaksemme.

Rekisteröitymisesi jälkeen voit tarkastella omaa asiakasprofiiliasi kirjautumalla järjestelmään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Voit myös muuttaa, päivittää tai poistaa meille antamiasi tietoja joko kirjautumalla sisään järjestelmään tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (info@powercenter.fi).

Sinulla on lisäksi oikeus poistaa tai päivittää väärät ja /tai vanhentuneet tai tarpeettomat henkilötiedot järjestelmästämme. Power Center Oy voi myös poistaa tai korjata ilman eri ilmoitusta kaikki väärät, puutteelliset, vanhentuneet tai tarpeettomat henkilötiedot.

Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltää Power Center Oy:tä käyttämästä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin tai markkinatutkimuksen toteuttamiseen.

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@powercenter.fi. Palveluntarjoaja käsittelee pyyntösi ilman aiheetonta viivytystä.

9. Henkilötietojen säilytys, tarkistaminen ja päivittäminen

Power Center Oy säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi joita varten henkilötiedot on kerätty.

Jokainen varausjärjestelmän käyttäjä voi olla yhteydessä varausjärjestelmään ainoastaan käyttämällä henkilökohtaista käyttäjätunnustaan ja salasanaansa.

Power Center Oy:n keräämiä henkilötietoja säilytetään palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Power Center Oy:n tietosuoja- ja rekisterikäytäntöön liittyen tai mikäli haluat tarkistaa omat henkilötietosi, ota yhteyttä info@powercenter.fi

10. Linkit kolmansien osapuolien sivustoihin

Power Center Oy saattaa tarjota linkkejä muille verkkosivustoille. Linkitetyt sivustot eivät ole Power Center Oy:n määräysvallassa eikä Power Center Oy vastaa niiden tai niissä olevien linkkien sisällöstä. Mikäli asiakkaamme vierailee linkitetyllä sivustolla, tulee hänen erikseen tarkistaa tälläiselle sivustolle soveltuvat tietosuoja- ja muut käytännöt.

11. Lapset

Alle 15-vuotiaat lapset eivät saa rekisteröityä Power Center Oy:n varausjärjestelmän palveluihin käyttäjiksi. Alle 15-vuotiaiden henkilötiedot kirjataan asiakasrekisteriin vain huoltajan luvalla.

12. Muut ehdot ja määräykset

Tähän tietosuoja- ja rekisterikäytäntöön ja sen nojalla suoritettavaan henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Suomen lakia.

Power Center Oy:llä on oikeus oman vapaan harkintansa nojalla milloin tahansa muuttaa tätä tietosuoja- ja rekisterikäytäntöä. Palveluntarjoajan muuttaessa tätä tietosuoja- ja rekisterikäytäntöä asetamme päivitetyn version saataville verkkosivuillemme.