Kertakäynti kuntosali

1 x kuntosalikäynti klo 04.30-24

Sisäänpääsy tapahtuu ainoastaan käyttämällä Power Appia. Katso lisätiedot ja ohjeet nettisivuiltamme.
Ostos on henkilökohtainen ja voimassa 7 päivää ostohetkestä ja 3h ensimmäisestä oven avauksesta.

Ostamalla tuotteen hyväksyt Power Centerin säännöt.

8,00 € / kpl 13,00 sis. alv 10,00 %
Alin hinta viim. 30pv aikana 8,00 €
  Kpl

POWER CENTERIN SÄÄNNÖT

1. Kuntokeskuksen säännöt koskevat kaikkia sen palveluita käyttäviä henkilöitä. Kaikilta asiakkailtamme odotetaan kuntokeskuksessa ja sen järjestämissä tilaisuuksissa siisteyttä ja hyviä tapoja. Muiden harjoittelijoiden häiritseminen on kiellettyä, ja muiden viihtyminen tulee huomioida omaan treeniin keskittymisestä huolimatta. Erilaisten tuotteiden tai palveluiden kaupustelu kuntokeskuksessa on hyvien tapojen vastaista. Kaupallinen kuvaaminen salillamme on kielletty, olethan yhteydessä lupa asioissa info@powercenter.fi. Mikäli asiakas rikkoo tämän kohdan sääntöjä tai käyttäytyy muutoin salin hengen vastaisesti, voidaan jäsenyys perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin. Asiakkaalta peritään jo erääntyneiden maksujen lisäksi loputkin irtisanomisajan loppuun mennessä erääntyvät maksut.
2. Huomioithan että alle 15-vuotiaat eivät voi rekisteröityä Power Center Oy:n asiakkaiksi ilman huoltajan suostumusta. Alle 15-vuotiaiden henkilötiedot kirjataan asiakasrekisteriin vain huoltajan luvalla. Alle 18-vuotiaan 12 tai 24 kk jäsenyydet allekirjoittaa aina huoltaja. Alle 18-vuotias harjoittelee kuntosalillamme aina huoltajan vastuulla. Lisätiedot: info@powercenter.fi tai +358 50 4714 387. Alle 18-vuotiailta vaaditaan aina huoltajan suostumus, sillä alaikäisen jäsenyys on aina ensisijaisesti huoltajan vastuulla. Tällöin huoltaja on myös ensisijaisesti vastuussa kaikista jäsenyyteen liittyvistä maksuista. Mikäli jäsenyys on perustettu alaikäiselle henkilölle, tulee maksajan / huoltajan laskutusosoite ilmoittaa Power Centerille vastaanotossamme tai sähköpostitse info@powercenter.fi. Tämä on tärkeää, jotta laskut ohjautuvat oikeaan osoitteeseen. Mikäli alaikäisen henkilön jäsenyydelle tehdään muutoksia tulee maksajan / huoltajan vahvistaa Power Centerille että muutoksen voi tehdä.
3. Asiakas on vastuussa siitä että kuntokeskuksen tarjoamat liikunta-aktiviteetit sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistettava asia lääkäriltään. Asiakas sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.
4. Asiakkaan on harjoitellessaan käytettävä puhtaita sisäjalkineita. Ulkojalkineiden käyttö kuntokeskuksella on kielletty. Lisäksi jäsen velvoitetaan käyttämään hikipyyhettä / siistimään harjoittelupiste seuraavaa käyttäjää varten. Harjoittelun jälkeen välineet tulee palauttaa niille tarkoitetuille paikoilleen ja mahdolliset sotkut siivota.
5. Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi asiakkailtamme odotetaan tiloissa siisteyttä, järjestystä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi. Mikäli henkilökunta joutuu asiasta huomauttamaan on huomautusta noudatettava.
6. Muiden kuin itsensä valo- tai videokuvaaminen kuntokeskuksen tiloissa on ilman lupaa ehdottomasti kielletty.
7. Kaikilla ohjatuilla tunneilla on videokuvaaminen tai kuvaaminen on täysin kielletty ilman erillistä lupaa.
8. Kuntokeskus tarjoaa jäsenen pientavaroille lukittavat säilytyslokerot harjoittelun aikaiseen käyttöön. Säilytyslokeroissa ei tule säilyttää arvoesineitä eikä kuntokeskus vastaa arvoesineiden häviämisestä tai vahingoittumisesta aiheutuvasta vahingosta. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai -kaappeihin yön yli ei ole sallittua.
9. Tupakointi ei ole sallittua missään kuntokeskuksen tiloissa. Alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen kuntokeskuksen alueelle tai aktiviteetteihin on kielletty.
10. Mikäli kuntokeskuksen siisteydestä, palvelusta tai henkilökunnasta on huomautettavaa, pyydetään siitä ilmoittamaan välittömästi kuntokeskuksen asiakaspalveluun, sen ollessa suljettuna sähköpostitse info@powercenter.fi
11. Ulkopuoliset Personal trainerit voivat ohjata omia asiakkaitaan Power Centerillä ainoastaan vuokrasopimusta vastaan, sopimusasiat: info@powercenter.fi
12. Kuntokeskuksella on yrittäjän vastuuvakuutus. Kuntokeskuksen vakuutukset eivät kata kuntokeskuksen tapahtumia, jotka toteutetaan sen ulkopuolella.
13. Kuntokeskuksen omaisuuden tahallinen vahingoittaminen on kiellettyä. Vahingon korvauksen lisäksi voidaan jäsenyys perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin. Asiakkaalta peritään jo erääntyneiden maksujen lisäksi loputkin irtisanomisajan loppuun mennessä erääntyvät maksut. Kaikki varkaudet ilmoitetaan välittömästi poliisille. Kuntokeskuksella on käytössä jatkuva tallentava kameravalvonta.
14. Power Centerin asiakas on oikeutettu käyttämään kuntokeskuksen tiloja sen aukioloaikana klo 4.30-24. Kuntosalin tiloista on poistuttava viimeistään klo 1.30. Kuntosalin kaikki ovet sulkeutuvat klo 24 jonka jälkeen tiloista toiseen liikkuminen ei ole mahdollista ja tiloista pääsee ainoastaan ulos. Aukioloaikojen ulkopuolella tiloissa oleskelusta tai luvattomasta sisäänkäynnistä seuraa välittömästi jäsenyyden / kulkuoikeuden peruuttaminen ilman oikeutta hyvitykseen jo maksetuista maksuista.
15. Kuntokeskus varaa itselleen oikeuden muuttaa sopimuksen etuja, ehtoja ja sääntöjä. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan jäsenistölle 2 kk ennen muutosta. Mikäli jäsenen etujen on katsottava hänen kannaltaan olennaisesti huonontuneen, voi jäsen irtisanoa sopimuksen välittömin vaikutuksin 1 kuukauden kuluessa siitä, kun muutoksista on ilmoitettu. Mikäli jäsen ei ole irtisanonut sopimusta kuukauden kuluessa siitä, kun asiasta on asianmukaisesti ilmoitettu, katsotaan asiakkaan hyväksyneen muutokset.